Ioga dinàmic

Seqüència fluida i dinàmica que enforteix el cos i equilibra la ment, vinculant les postures amb la respiració.

El cicle constant de inhalacions i exhalacions proporciona un punt focal mental i relaxant i els moviments continus, d’una postura a una altra, brinden un benefici cardiovascular addicional.

Treballa la força, l’equilibri i la flexibilitat. Allibera la tensió i el trauma emmagatzemats en el cos, calma la ment i crea espai en el cos.

Informació i reserves:

Ioga modern

Adoptant un enfocament modern del Hatha ioga i basant-nos en les últimes investigacions  sobre pràctiques de moviment funcional, les sessions de Ioga Modern tenen com a objectiu proporcionar tècniques per calmar la ment, enfortir el cos i fer la vida més agradable en general.

A través de postures i patrons de moviment popularitzats, respectarem l’estat actual del cos i la ment treballant amb calma i explorant noves formes d’integració.

Informació i reserves:

Ioga Yin

El Yin ioga és una pràctica profunda i meditativa que augmenta la teva consciència, et permet sentir energies i sensacions més subtils i t’ensenya a relaxar-te profundament. A diferència dels estils més dinàmics de ioga, l’objectiu del Yin ioga no és enfortir o involucrar els músculs, sinó relaxar-los.

Durant el Yin Yoga, s’utilitzen seqüències de nanses específiques per estimular canals d’energia particulars. Donat que les postures es mantenen molt més temps i els músculs passen a un segon pla disposem del temps necessari per sentir amb més profunditat el cos i mantenir l’atenció.

Informació i reserves:

Ioga prenatal

Durant l’embaràs, el  cos experimenta molts canvis, generan estrès mental i físic.

Una manera de mantenir una ment i un cos sans és el ioga prenatal, ja que ajuda les dones embarassades a desenvolupar tècniques adequades de respiració i relaxació per a un treball més fàcil i còmode de part.

Millora el somni, reduix l’estrès I l’ansietat, augmenta la força de nucli, la flexibilitat i la resistència dels músculs necessaris per al part. Disminuieix el mal d’esquena , les nàusees, els mals de cap i la dificultat per respirar.

Informació i reserves: