Rehabilitació funcional + 65

El moviment funcional complementa els programes de rehabilitació, centrant-se en l’estabilització de la columna vertebral i el nucli.

Aquest mètode millora la força, el rang de moviment, la coordinació, l’equilibri, la simetria muscular, la flexibilitat i la propiocepció.

Els diversos patrons de moviment funcionals eficients i múltiples plans i posicions, proporcionen una programació de rehabilitació activa variada, amb molts diagnòstics ortopèdics diferents.

Informació i reserves:

Fisioteràpia de moviment

Ajuda a combatre els efectes físics i mentals de l’estrès diari, recupera l’organisme després d’una lesió i tracta o preveu molèsties de l’edat o mals hàbits posturals. Ideal per alleujar el mal de cap, els dolors d’esquena i cervicals, l’ansietat i insomni.

Relaxa el cos, calma la ment, equilibra el sistema nerviós i immunològic, reforça el nucli i millora la flexibilitat i mobilitat articular.

Informació i reserves:

Fisioteràpia i readaptació esportiva

Tant si ets esportista amateur com professional, elaborem tractaments específics per a tota aquella pràctica esportiva que provoca sobrecàrregues i desequilibris musculars.

Qualsevol lesió esportiva o traumàtica precisa d’una fase final de la recuperació en la qual es restableixin els patrons de moviment adequats no només en la zona lesionada sinó en la globalitat del cos i tots els sistemes que el conformen. Un dels nostres objectius és que els clients gaudeixin de salut i, per tant, de millor qualitat de vida. Per això ens anticipem a les dolències i treballem en la prevenció per a poder realitzar activitat física amb continuïtat i sense lesions.

Informació i reserves:

Fisioteràpia i rehabilitació de l’esquena i el sòl pelvià

Esquena:

La nostra fisioteràpia activa d’esquena està pensada per tot aquell tipus de persones amb mal d’esquena, causat per diferents motius.

A través d’una sèrie d’exercicis d’estiraments actius de tota la musculatura i exercicis per potenciar específicament els músculs de l’esquena busquem mantenir una bona elasticitat i un bon to muscular en la zona.

Combinant diverses tècniques com la gimnàstica abdominal hipopressiva, streching, tonificació, relaxació, aprenem i s’ensenyem hàbits i exercicis per viure millor i sense dolor.

Sòl pelvià:

A través d’exercicis i tècniques de fisioteràpia activa restaurarem les funcions del nostre sòl pelvià: control d’esfínters, estabilització lumbar i pelviana, suport dels òrgans de la bufeta, l’úter, la vagina i el recte i millora de la qualitat de les relacions sexuals, entre d’altres. 

Com qualsevol altre múscul, mantenir en plena forma aquesta part del nostre cos és molt important. Aprenem a localitzar-la, prendre consciència, sentir-la i entrenar-la, per a millorar totes les funcions, tant voluntàries com involuntàries que controla.

Informació i reserves: